Rang de preu: de: a

R1: BARCELONA VISITA

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursió de dia complert a Barcelona. Al matí, ens aturarem a Plaça d’Espanya, on es troba el Palau Nacional i el centre comercial Las Arenas. A continuació, passarem per la muntanya de Montjuïc i veurem les vistes panoràmiques de la ciutat i l’ Estadi Olímpic ( amb aturades per fer fotografies ). A migdia estarem a la Basílica de la Sagrada Família, obra de l’arquitecte català Antoni Gaudí, declarada Patrimoni de la Humanitat per l’ UNESCO ( visualització exterior ). A la tarda, farem un circuit amb l’autocar per els principals punts turístics de Barcelona, l’Arc de Triomf, Passeig de Gràcia, La Pedrera i la Casa Batlló, per citar-ne uns quants. Finalment, disposarem de temps lliure al centre de Barcelona per visitar Plaça de Catalunya, el Barri Gòtic, el port o simplement passejar per les Rambles. Un assistent de viatge ens acompanyarà a l’autobús tot el dia per informar-nos sobre la ciutat i els llocs visitats.

Contactar

R2: BARCELONA VISITA + F.C.B.

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursió de dia complert a Barcelona. Inclou la visita al Camp Nou, l’impressionant estadi del FC Barcelona. Visitarem el Museu, la sala de trofeus, el vestidor de l’equip visitant, el túnel d’accés al camp, la sala de premsa, les cabines dels locutors i l’espai multimèdia ( aquest itinerari pot ser modificat en funció de l’activitat del club ). Tiquet d’entrada inclòs. A continuació, passarem per la muntanya de Montjuïc i veurem les vistes panoràmiques de la ciutat i l’ Estadi Olímpic ( amb aturades per fer fotografies ). A migdia estarem a la Basílica de la Sagrada Família, obra de l’arquitecte català Antoni Gaudí, declarada Patrimoni de la Humanitat per l’ UNESCO ( visualització exterior ). A la tarda, farem un circuit amb l’autocar per els principals punts turístics de Barcelona, l’Arc de Triomf, Passeig de Gràcia, La Pedrera i la Casa Batlló, per citar-ne uns quants. Finalment, disposarem de temps lliure al centre de Barcelona per visitar Plaça de Catalunya, el Barri Gòtic, el port o simplement passejar per les Rambles. Un assistent de viatge ens acompanyarà a l’autobús tot el dia per informar-nos sobre la ciutat i els llocs visitats.

Contactar

R3: CITY TOUR

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursió de dia complert a Barcelona, amb les entrades al Poble Espanyol i a la Basílica de la Sagrada Família incloses. El Poble Espanyol és un recinte onestà representada l’essència arquitectònica i cultural de quinze de les disset comunitats autònomes d’Espanya, amb 117 edificis a escala real i amb carrers, cases i tallers artesanals. Entre ells, destaca el Museu Fran Daurel, que conté una col·lecció privada d’art i obres d’autors contemporanis espanyols com Picasso, Dalí, Miró, Tàpies, Barceló, Guinovart, Amat i d’altres. Al migdia, visita lliure a l’interior de la Basílica de la Sagrada Família. Obra de l’arquitecte català Antoni Gaudí, està declarada com a Patrimoni de la Humanitat per l’ UNESCO. A la tarda, farem un circuit amb l’autocar per els principals punts turístics de Barcelona, l’Arc de Triomf, Passeig de Gràcia, La Pedrera i la Casa Batlló, per citar-ne uns quants. Finalment, disposarem de temps lliure al centre de Barcelona per visitar Plaça de Catalunya, el Barri Gòtic, el port o simplement passejar per les Rambles. Un assistent de viatge ens acompanyarà a l’autobús tot el dia per informar-nos sobre la ciutat i els llocs visitats.

Contactar

R4: L’AQUARIUM BARCELONA + F.C.B.

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursió de dia complert a Barcelona. Inclou la visita al Camp Nou, l’impressionant estadi del FC Barcelona. Visitarem el Museu, la sala de trofeus, el vestidor de l’equip visitant, el túnel d’accés al camp, la sala de premsa, les cabines dels locutors i l’espai multimèdia ( aquest itinerari pot ser modificat en funció de l’activitat del club ). Tiquet d’entrada inclòs. Finalitzada la visita, ens dirigirem a l’Aquarium de Barcelona, l’aquari més important del món de temàtica mediterrània. Podrem passejar per l’espectacular túnel transparent subaquàtic de 80 metres de llarg, admirar els 11.000 exemplars de 450 especies diferents i submergir-nos en els mars tropicals. Acabada la visita, disposarem de temps lliure. Prop de l’Aquarium trobarem les Rambles, el Barri Gòtic o Plaça de Catalunya, on podrem anar fàcilment pel nostre compte. Un assistent de viatge ens acompanyarà a l’autobús tot el dia per informar-nos sobre la ciutat i els llocs visitats.

Contactar

R5: BARCELONA FREE TIME

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursió de dia complert a Barcelona. Començarem el dia a la Plaça d’ Espanya, un dels indrets més emblemàtics de Barcelona i que està molt ben comunicat amb la resta de la ciutat i amb fàcil accés al transport públic. L’assistent de viatge li proporcionarà un plànol de la ciutat i del metro, juntament amb un número de telèfon de contacte per emergències i li dirà el lloc i la hora per la tornada. Sortida de Barcelona a les 18.00 Estan disponibles entrades de prepagament per diferents atraccions a Barcelona, amb reserva anticipada abans de la sortida de l’excursió. Les entrades de prepagament eviten les cues a les taquilles i poden tenir descompte.

Contactar

R6: BARCELONA VISITA + FUENTES

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursión de tarde/noche en Barcelona. Se realizan paradas en Plaza de España, donde se encuentran el Palacio Nacional y el centro comercial Las Arenas, en la montaña de Montjuïc, vistas panorámicas de la ciudad y el Estadio Olímpico (paradas para hacer fotografías) y la Basílica de la Sagrada Familia, obra del arquitecto catalán Antoni Gaudí, declarada Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO (visualización exterior). A continuación, circuito por los principales puntos turísticos de la ciudad, Arco de Triunfo, Paseo de Gracia, La Pedrera y la Casa Batlló, por nombrar algunos y tiempo libre en el centro de Barcelona, para visitar Plaza de Cataluña, el Barrio Gótico, el puerto o simplemente pasear por Las Ramblas. Esta excursión le restará media hora menos de tiempo libre que en las excursiones de día, pero le permitirá contemplar las espectaculares Fuentes de Montjuïc. Esta exhibición acrobática de agua, luces y música pondrá la nota final a un día realmente mágico. Salida de Barcelona aproximadamente a las 22’30 después de haber visto dos pases completos de las fuentes.

Contactar

R7: BARCELONA VISITA + F.C.B. + FUENTES

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursió de tarda/nit a Barcelona. Ens aturarem a Plaça d’Espanya, on es troba el Palau Nacional i el centre comercial Las Arenas. A continuació, passarem per la muntanya de Montjuïc i fruirem de les vistes panoràmiques de la ciutat i l’ Estadi Olímpic ( amb aturades per fer fotografies ). Gaudirem també de la Basílica de la Sagrada Família, obra de l’arquitecte català Antoni Gaudí, declarada Patrimoni de la Humanitat per l’ UNESCO ( visualització exterior ). Seguirem fent un circuit amb l’autocar per els principals punts turístics de Barcelona, l’Arc de Triomf, Passeig de Gràcia, La Pedrera i la Casa Batlló, per citar-ne uns quants. Finalment, disposarem de temps lliure al centre de Barcelona per visitar Plaça de Catalunya, el Barri Gòtic, el port o simplement passejar per les Rambles. Aquesta excursió disposa de mitja hora menys de temps lliure que les excursions de dia. En canvi, permet gaudir de les espectaculars Fonts de Montjuïc. Aquesta exhibició acrobàtica d’aigua, llums i música posarà la nota final a un dia realment màgic. Sortida de Barcelona aproximada a les 22.30 hores, després d’haver vist dues funcions complertes de les fonts.

Contactar

R8: BARCELONA FOOTBALL TOUR + FUENTES

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursió de tarda/nit a Barcelona. Inclou la visita al Camp Nou, l’impressionant estadi del FC Barcelona. Visitarem el Museu, la sala de trofeus, el vestidor de l’equip visitant, el túnel d’accés al camp, la sala de premsa, les cabines del locutors i l’espai multimèdia ( aquest itinerari pot ser modificat en funció de l’activitat del club ). Aquesta visita a l’estadi és de durada superior a la de les altres excursions. Tiquet d’entrada inclòs. A continuació, temps lliure al centre de la ciutat, i per acabar el dia, assistirem a les espectaculars Fonts de Montjuïc. Aquesta exhibició acrobàtica d’aigua, llums i música posarà la nota final a un dia realment màgic. Sortida de Barcelona aproximada a les 22.30 hores, després d’haver vist dues funcions complertes de les fonts. Un mini tour que inclou la Basílica de la Sagrada Famíliaes pot concertar amb l’assistent de l’autocar el mateix dia de l’excursió.

Contactar

R9: BARCELONA TIEMPO LIBRE + FUENTES

Sortida de Barcelona a les 18.00

Excursió de tarda/nit a Barcelona. Començarem el dia a la Plaça d’ Espanya, un dels indrets més emblemàtics de Barcelona i que està molt ben comunicat amb la resta de la ciutat i amb fàcil accés al transport públic. L’assistent de viatge li proporcionarà un plànol de la ciutat i del metro, juntament amb un número de telèfon de contacte per emergències i li dirà el lloc i la hora per la tornada. Per acabar el dia, assistirem a les espectaculars Fonts de Montjuïc. Aquesta exhibició acrobàtica d’aigua, llums i música posarà la nota final a un dia realment màgic. Sortida de Barcelona aproximada a les 22.30 hores, després d’haver vist dues funcions complertes de les fonts. Estan disponibles entrades de prepagament per diferents atraccions a Barcelona, amb reserva anticipada abans de la sortida de l’excursió. Les entrades de prepagament eviten les cues a les taquilles i poden tenir descompte.

Contactar

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, puede ver nuestra política de cookies, aquí. Si continuas navegando entendemos que acepta nuestra política.